9 Ağustos 2013 Cuma

Aeon Flux Türkçe Dublaj izle - Film İzle


Aeon Flux Türkçe Dublaj izle - Film İzle




Filmin Adı: Aeon Flux Türkçe Dublaj izle

Türü: Aksiyon Filmleri , Bilim-Kurgu , Macera Filmleri , Yabancı Filmler

Özeti: Geleceğin vahşi derecede fütüristik ve amansız dünyasındayız. Ahlaki değerlerdeki çöküş hat safhada. Uzun bacaklı, deri kostümlü kışkırtıcı kahramanımızın adı Aeon Flux. O bir casus, o bir katil, o baştan çıkarıcı bir Monica ajanı! Monica mı? Dev bir duvarla birbirinden ayrılan iki düşman ülkeden biri. Duvarın diğer yakınında Bregna uzanıyor. Güç delisi diktatör Trevor Goldchild tarafından demir yumrukla yönetilen Bregna. Vatandaşının her ihtiyacını fazlasıyla karşılasa da, onlara özgürlüğü çok gören Trevor'un Aeon ile aralarında karışık bir aşk-nefret ilişkisi var.

Ailesinin devlet ajanları tarafından öldürülmesi üzerine Aeon Flux (Charlize Theron) intikam almaya yemin eder. Harika topluma karşı uğraş verilen savaşın ön cephelerinde yer almış iyi eğitimli bir bayan ordu olan Aeon, harika hayat denilen kavramın arka planında harika bir yalanın gizlenmekte olduğundan kuşku duyan az sayıda insandan birisidir .
Film izle ekibi iyi seyirler diler.

Aeon Flux Türkçe Dublaj izle filminin yayınlanma tarihi 2005' ve birçok full film izle kitlesi tarafından beğeni ile izlenmiştir. Türkiye ve Dünya sinemaseverleri tarafından IMDB puanlama sisteminden 5.4 puan alarak kalitesini tescillemiş bir filmdir. Filmin kadrosundaki bazı ünlü oyuncular ise Charlize Theron, Marton Csokas, Jonny Lee Miller, Sophie Okonedo, Frances McDormand şeklinde sıralanabilir. Son olarak filmin yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen Karyn Kusama'i görmekteyiz. Ek olarak filmin türü aksiyon ve bilim-kurgu filmleri şeklinde belirlenmiştir.

Aeon Flux Türkçe Dublaj izle - FİLMİNİ GERÇEK SİTEDEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.


Etiketleri: Aeon Flux 720p izle , Aeon Flux tek parça izle , Gelecek Flux'ta izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder