7 Ağustos 2013 Çarşamba

Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı izle - Film İzle


Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı izle - Film İzle




Filmin Adı: Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı izle

Türü: 2013 Filmleri , Bilim-Kurgu , Gerilim Filmleri , Korku Filmleri , Yabancı Filmler

Özeti: Türkiye vizyon tarihine daha 36 gün olan bu filmi 720p kalitesinde sizler ile paylaşıyoruz. Filmde her anlamıyla tam bir katil ve tüm detayları düşünülmüş bir olaylar örgüsü sizleri beklemektedir. Her sene tespit edilmiş bir gün, sonuçlarıyla yüzleşmek zorunda kalmadan bir hata işleme hakkınız olsaydı, ne yapardınız? Bir ailenin bir gece yaşadığı hikayeyi açıklayan The Purge'de dört şahsın kendilerini muhafaza etmek için ne kadar ileriye gidebilecekleri test edilmektedir.

Davetsiz bir konuk James Sandin'in senelik tecrit döneminde etrafı çevrili güvenlikli evine zorlukla girer ve bir aileyi parçalayacak olaylar yaratmaya başlar. Geceyi saklandıkları ve kaçtıkları canavarlara dönüşmeden geçirmek James'in, karısı Mary'nin ve çocuklarının yapması gerekli olan bir görev haline gelmiştir.
Film izle ekibi iyi seyirler diler.

Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı izle filminin yayınlanma tarihi 2013' ve birçok full film izle kitlesi tarafından beğeni ile izlenmiştir. Türkiye ve Dünya sinemaseverleri tarafından IMDB puanlama sisteminden 6.3 puan alarak kalitesini tescillemiş bir filmdir. Filmin kadrosundaki bazı ünlü oyuncular ise Ethan Hawke, Lena Headey, Max Burkholder şeklinde sıralanabilir. Son olarak filmin yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen James DeMonaco'i görmekteyiz. Ek olarak filmin türü korku, gerilim, bilim-kurgu filmleri şeklinde belirlenmiştir.

Arınma Gecesi Türkçe Altyazılı izle - FİLMİNİ GERÇEK SİTEDEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.


Etiketleri: Arınma Gecesi 720p izle , Arınma Gecesi tek parça izle , The Purge izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder