11 Ağustos 2013 Pazar

Büyük Hesaplaşma-Heat Türkçe Dublaj izle - Film İzle


Büyük Hesaplaşma-Heat Türkçe Dublaj izle - Film İzle




Filmin Adı: Büyük Hesaplaşma-Heat Türkçe Dublaj izle

Türü: Aksiyon Filmleri , Al Pacino Filmleri , Dram Filmleri , IMDB 7.0 Film , Robert De Niro Filmleri , Suç Filmleri , Yabancı Filmler

Özeti: Heat (1995). Eğer ikimizden birisinin karısı dul kalacaksa bu benimki olmayacak. Senaryosunu ve yönetmenliğini Son Mohikan filminden tanıdığım ve birden çok kaliteli yapımlar ortaya çıkaran yöneten Michael Mann üstlenmiştir. Al Pacino ve Robert De Niro yıllar hemen sonra bir araya getiren soluk kesen bir Aksiyon-Polisiye - Hata filminden daha fazlasını siz sinemaseverlere sunuyor. İki ustanın yanı sıra oyuncu kadrosunda Val Kilmer, William Fichtner, Danny Trejo ve Sevginin Gücü filminden hemen sonra şöyle bir filmde rol alan Natalie Portman izleyeceksiniz. Her birinin oyunculuk performansları gayet iyiydi diyebilirim. Neil McCauley (Robert De Niro) profesyonel bir hırsızdır kurduğu ekip sahiden oldukça profesyonel bir şekilde çalışmaktadır. Ve peşinde onu iyi tanıyan yakalamak için elinden geleni yapan Dedektif Vincent Hanna (Al Pacino) bütün hayatını bu hata örgütünün liderini yakalamak için adeta harcamıştır. Onu yakalamak hiç pratik değildir çünkü ona tam yaklaşıldığında kendini yakalanmaktan son anda her zaman sıyrılmayı bilmiştir. Büyük bir soygun planı yapan ekip Dedektif ile karşı karşıya gelecektir. Çatışma sahneleri oldukça sağlamdı aksiyon yerine istenileni fazlasıyla karşılayan bir yapım. İki ustayı seyretmek keyifliydi zamanın uzun olmasına aldanmayın oldukça sürükleyici bir işleyişe sahip. Performansları üzerine konuşmak bile gereksiz. Karizmaları bile filmi sürüklemelerindeki en büyük etkenlerden bir tanesi olarak gösterebilirim. Beraber kahve içip konuştukları oyun alanı/sahne sahiden beni oldukça etkilemişti. Film İmdb Top 250 Listesinde almış olduğu nokta ile 115. sırada kendine yer bulur. Al Pacino ve Robert De Niro hayranlarına ikisi bir arada seyretmek isteyenlere ve bütün zamanların en iyi polisiye filmini izlemenizi şiddetle tavsiye ederim. 8.6 Bir banka soymak, bir banka açmaktan daha büyük bir hata değildir. Bu eve gelip karımla yatabilirsin, onun koltuğunda oturabilirsin ama benim televizyonumu seyredemezsin.

Film izle ekibi iyi seyirler diler.

Büyük Hesaplaşma-Heat Türkçe Dublaj izle filminin yayınlanma tarihi 1995' ve birçok full film izle kitlesi tarafından beğeni ile izlenmiştir. Türkiye ve Dünya sinemaseverleri tarafından IMDB puanlama sisteminden 8.3 puan alarak kalitesini tescillemiş bir filmdir. Filmin kadrosundaki bazı ünlü oyuncular ise Al Pacino , Robert De Niro , Val Kilmer , Jon Voight , Amy Brenneman şeklinde sıralanabilir. Son olarak filmin yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen Michael Mann'i görmekteyiz. Ek olarak filmin türü aksiyon, suç, dram ve gerilim filmleri şeklinde belirlenmiştir.

Büyük Hesaplaşma-Heat Türkçe Dublaj izle - FİLMİNİ GERÇEK SİTEDEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.


Etiketleri: Büyük Hesaplaşma 720p izle , Büyük Hesaplaşma tek parça izle , heat izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder