10 Ağustos 2013 Cumartesi

Doğal Kahramanlar-Epic Türkçe Dublaj izle - Film İzle


Doğal Kahramanlar-Epic Türkçe Dublaj izle - Film İzle




Filmin Adı: Doğal Kahramanlar-Epic Türkçe Dublaj izle

Türü: 2013 Filmleri , Animasyon-Çizgi , Colin Farrell Filmleri , Fantastik Film , Komedi Filmleri , Macera Filmleri , Yabancı Filmler

Özeti: Mary isimli küçük bir kızın yaptığı büyük işleri anlatan bu filmde sizleri fantastik bir dünyada sizleri gizemli bir yolculuğa çıkaracaktır. Bu filmde Mary bir gün alışılmadık bir dünyanın içerisinde bulur kendisini. Bu andan itibaren etrafında olan bitenlere adapte olmaya çalışan Mary her geçen saniye daha da iyi anlamaya ve etrafını algılamaya başlıyordu. Bu küçük dünyanın içerisinde binlerce canlı yaşıyor ve kendi dünyalarının da bu dünya ile bir bağlantısı olduğunu anlamıştı. Bu andan itibaren küçük dünyanın başındaki kötülüğü yok etmek ve onları yenmek için bu dünya savaşçıları ile birlikte çalışarak hem bu dünyayı hem de gerçek dünyayı kurtaracaklardır.
Film izle ekibi iyi seyirler diler.
Doğal Kahramanlar-Epic Türkçe Dublaj izle filminin yayınlanma tarihi 2013' ve birçok full film izle kitlesi tarafından beğeni ile izlenmiştir. Türkiye ve Dünya sinemaseverleri tarafından IMDB puanlama sisteminden 6.6 puan alarak kalitesini tescillemiş bir filmdir. Filmin kadrosundaki bazı ünlü oyuncular ise Colin Farrell, Josh Hutcherson, Beyoncé Knowles şeklinde sıralanabilir. Son olarak filmin yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen Chris Wedge'i görmekteyiz. Ek olarak filmin türü animasyon, macera, fantastik ve aile filmleri şeklinde belirlenmiştir.

Doğal Kahramanlar-Epic Türkçe Dublaj izle - FİLMİNİ GERÇEK SİTEDEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.


Etiketleri: Doğal Kahramanlar 720p izle , Doğal Kahramanlar tek parça izle , Epic izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder