13 Ağustos 2013 Salı

Gökkuşağı Savaşçıları Türkçe Dublaj Tek Parça izle - Film İzle


Gökkuşağı Savaşçıları Türkçe Dublaj Tek Parça izle - Film İzle




Filmin Adı: Gökkuşağı Savaşçıları Türkçe Dublaj Tek Parça izle

Türü: Aksiyon Filmleri , Dram Filmleri , IMDB 7.0 Film , Tarihi Filmler , Yabancı Filmler

Özeti: Film biraz uzun fakat tamamını izledim. 2 güne bölerek.
Ve olmuş bir film gördüm. Film oldukça tarafsız gibi, Seediq Bale'lerin özgürlüğe düşkünlüklerini ve tüm yaşam detaylarını veren film aynı zamanda onların da bitmeyen anlamsız, saçma(ya da bize saçma gelen), vahşi öldürme alışkanlıklarını da atlamamakta. İç çatışma da var düzen de. Öldürmeden adam olamıyorsun öyle bir kabile düzeni var.
Filmin hikayesi neredeyse tamamen gerçek, orijinal olamayan kısımlarda kurgu vb. gerekliliği, sonuçta her anı kayıtlı olamaz. Bu filmi bugün izleyebiliyoruz çünkü Tayvan'da Seediq Bale'ler ayaklanması
-Wushe olayı- onların kurtuluş direnme hikayelerini önemli bir parçası, Şef (Mouno Rudao) Tayvan parasında yer alacak kadar önemli biri olmuş. Hikaye ve gerçekçilik oldukça etkileyici, Seediq Bale Kendir’i çok iyi anlatmış.
Ve müzikler. Kadınlardan sık sık şarkılar duymaktayız ki bu filmin havasını ve Seediq Bale'lerin ruhların, yaşam tarzlarını özetle kültürlerini içimize sindirebilmemiz için başarılı bir şekilde kullanılmış.
Japonlar bölümünde biraz sorun var. Şaşırtıcı mı derseniz değil derim. Çünkü Japonlar savaşı kaybedenler. Tarihi de kazananlar yazar. Film Tayvan'dan izlediğim büyük ihtimalle ilk eser. Filmde Tayvan'ı da oldukça tanıyoruz. 8/10.
Film izle ekibi iyi seyirler diler.



Gökkuşağı Savaşçıları Türkçe Dublaj Tek Parça izle - FİLMİNİ GERÇEK SİTEDEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.


Etiketleri: Gökkuşağı Savaşçıları 720p izle , Gökkuşağı Savaşçıları full izle , Sàidékè balái full hd izle , Warriors of the Rainbow 720p izle , Warriors of the Rainbow full izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder