7 Ağustos 2013 Çarşamba

Kara Büyü Türkçe Dublaj izle - Film İzle


Kara Büyü Türkçe Dublaj izle - Film İzle




Filmin Adı: Kara Büyü Türkçe Dublaj izle

Türü: Gerilim Filmleri , Günün Filmi , Korku Filmleri , Yabancı Filmler

Özeti: Christine Brown (Alison Lohman), Los Angeles'ta yaşayan bir ev kredisi uzmanıdır. Mesleğinde hırslı ve tutkuludur. Clay Dalton (Justin Long) isminde yakışıklı bir adam arkadaşı vardır. Hayatında herşey tam istediği gibidir. Ta ki, gizemli görünümlü Bayan Ganush'un (Lorna Raver) aldığı konut kredisinin vadesinin uzatılması talebiyle bankaya gelişine kadar…

Christine bu noktada kararsız kalır. İçgüdülerinin sesini dinleyip ihtiyar kadına istediği vakti vermeli midir? Yoksa patronu Bay Jacks'ı (David Paymer) etkilemek için süre uzatma isteğini reddetmeli midir? İkincisini seçerse ikramiyesini alacaktır. Christine ikincisini seçer; borcuna cevap evden tahliye edilmesi için gerek olan talimatı vererek Bayan Ganush'u zor vaziyette bırakır.

İntikam hırsına kapılan ihtiyar bayan Christine'ye Lamia adıyla tanınan çok güçlü bir büyü yapar. Çoğalış Christine'in yaşamı cehenneme dönüşmüştür. Şeytani güçlerin saldırıları ve karamsar adam arkadaşı tarafından yanlış anlaşılması üzerine ruhunu ebedi lanetten kurtarmak için Rham Jas (Dileep Rao) isimli bir kahinin yardımına başvurur. Yaşamı kabusa dönen Christine'in normal hayatına dönmesi için kahin büyüyü tersine çevirecek çılgınca bir aşama başlatır.

Şeytani güçler giderek yaklaştıkça Christine karar sunmak zorunda kalır, lanetten kurtulmak için ne kadar ileri gidecektir?
Film sitesi ekibi iyi seyirler diler.

Kara Büyü Türkçe Dublaj izle filminin yayınlanma tarihi 2009' ve birçok full film izle kitlesi tarafından beğeni ile izlenmiştir. Türkiye ve Dünya sinemaseverleri tarafından IMDB puanlama sisteminden 6.7 puan alarak kalitesini tescillemiş bir filmdir. Filmin kadrosundaki bazı ünlü oyuncular ise Alison Lohman, Justin Long, Lorna Raver şeklinde sıralanabilir. Son olarak filmin yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen Sam Raimi'i görmekteyiz. Ek olarak filmin türü korku ve gerilim filmleri şeklinde belirlenmiştir.

Kara Büyü Türkçe Dublaj izle - FİLMİNİ GERÇEK SİTEDEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.


Etiketleri: Drag Me To Hell izle , Kara Büyü 720p izle , Kara Büyü tek parça izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder