11 Ağustos 2013 Pazar

Otel Ruanda Türkçe Dublaj izle - Film İzle


Otel Ruanda Türkçe Dublaj izle - Film İzle




Filmin Adı: Otel Ruanda Türkçe Dublaj izle

Türü: Biyografi Film , Dram Filmleri , Jean Reno Filmleri , Tarihi Filmler , Yabancı Filmler

Özeti: ''İnsanlar bu fotoğrafları gördüklerinde "Ah tanrım, ne korkunç" diyecekler ve yemeklerini yemeye devam edecekler.'' Filmin özeti bu replikti. Aslına Bakarsanız katliamın hikayesi o kadar vahim ki bunu ne Almanlar ne de Amerikalılar yapmıştı. Belçika’nın zamanında sergilediği tutumun cezasını yıllar hemen sonra yerel halk çekiyor müdahale etmesi gerekli olan Belçika Devleti ise olayları yalnızca seyrediyor bu statü bana şunu anımsattı ''Kıbrıs Harekatı'' burada Ülkemizin tutumunu sahiden takdir etmeliyiz. Bu vahşeti gördükten hemen sonra Dünya'nın ne kadar yapay olduğuna olan inancım kesin arttı.

İnsanlar bu kadar duyarsız olabilmektedir mi? Maalesef olabiliyormuş. Yahudi katliamı 93'de Schindler List ile bütün Dünya'ya izlettiriliyor hemen sonrasında bu katliama tekrardan herkes seyirci kalıyor(film izler buna benzer ) tanımlamak sahiden zor katliamda insaniyet tekrardan sınıfta kalmış. İki yüzlülüğün tavan yaptığı bir Dünya'da yaşıyoruz. Hikâyenin ''Schindler List'' ile benzerliği çok fazla ki benim görüşüm daha etkileyici.

İzlerken hüzünlenmemek elde değildi, her şey o kadar hoş yansıtılmıştı ki kendinizi filmin içerisinde bulmamanız için hiçbir sebep yok. Yaşım gereği suçluluk hissi hissetmedim ama eminim o günleri yaşamış vatandaşlar kendilerinde pek çok hata arayacaklardır. Müzikler muazzamdı, fakat bu kadar hoş olabilirdi.

Filmin finali belki biraz sönüktü ama eminim bu Yönetmenin elindeydi bize orda 100 ceset gösterip filmi bitirebilirdi belki de bu duygu sömürüsü olurdu ( bir takım Yahudi yönetmenlerin yaptığı buna benzer )ama sade yalın bir şekilde ve en önemlisi gülen yüzlerle bitirdi, bu da çok mühim bir ayrıntıydı. Don Cheadle adeta filmi yaşıyordu, filmin bu kadar gerçekçi olmasında en büyük etkenlerden biri de oydu. Burada asarımı, keserimi oynayan bir karakteri canlandırmadı burada acı çeken, elinden hiçbir şey gelmeyen(güç anlamında) yalnızca zekasıyla insanlara yardım etmeye çalışan birini oynadı bu da benim çok hoşuma gitti. Jean Reno'yu daha fazla seyretmek isterdim ama hikayenin gerçek olması sebebiyle rolü kısıtlıydı.


Film sitesi ekibi iyi seyirler diler.

Otel Ruanda Türkçe Dublaj izle filminin yayınlanma tarihi 2004 ABD , İngiltere , İtalya , GüneyAfrika' ve birçok full film izle kitlesi tarafından beğeni ile izlenmiştir. Türkiye ve Dünya sinemaseverleri tarafından IMDB puanlama sisteminden 8.2 puan alarak kalitesini tescillemiş bir filmdir. Filmin kadrosundaki bazı ünlü oyuncular ise Jean Reno , Joaquin Phoenix , Don Cheadle , Nick Nolte , Sophie Okonedo şeklinde sıralanabilir. Son olarak filmin yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen Terry George'i görmekteyiz. Ek olarak filmin türü biyografi, dram ve tarih filmler şeklinde belirlenmiştir.

Otel Ruanda Türkçe Dublaj izle - FİLMİNİ GERÇEK SİTEDEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.


Etiketleri: Hotel Rwanda izle , Otel Ruanda 720p izle , Otel Ruanda tek parça izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder