9 Ağustos 2013 Cuma

Quarantine-Karantina Türkçe Dublaj izle - Film İzle


Quarantine-Karantina Türkçe Dublaj izle - Film İzle




Filmin Adı: Quarantine-Karantina Türkçe Dublaj izle

Türü: Gerilim Filmleri , Korku Filmleri , Yabancı Filmler

Özeti: Dünyanın geri kalanı uykudayken çalışan insanları konu alan bir TV reality yazılımı için, muhabir Angela Vidal (Jennifer Carpenter) ve kameramanı Scott'a (Steve Harris) Los Angeles itfaiyesinde birkaç itfaiyeciyle beraber gece vardiyasına katılma görevi verilir. Olaylı bir gecenin sonrasında gelen bir acil yardım çağrısı üzerine şehir merkezindeki küçük bir apartmana giderler. Zabıta memurları bir apartmanın üçüncü katından gelen, insanın kanını donduran çığlıklardan nazaran olay adına varmışlardır bile. Flaş bir haberle karşı karşıya gelen Angela ve Scott her şeyi kaydetmeye kararlıdırlar.

Araştırmak için binaya girdiklerinde, gecelik giymiş bir kadının karanlıkta tek başına durduğunu görürler. Kadının üstü başı kan içindedir, ve kesik kesik soluk almaktadır. Hastalanmış gibidir. Bir zabıta yardım etmek için yanına yaklaştığında ona dişleriyle saldırır.

Çevredekiler kadını durdurup, zabıta için yardım getirmeye yeltenirler. Ama binadan çıkmaya çalıştıklarında, HKÖM'nin (Hastalanmışılar Kontrol ve Önleme Merkezi) apartmanı karantinaya aldığını görürler. Bütün çıkışlar mühürlenmiştir ve gösterişli silahlı görevlilerce tutulmaktadır. Telefon, internet, TV ve GSM telefonu bağlantıları kesilmiştir. Üstelik uzmanlar içeride hapis kalanlara bir detaylı bilgi yapmazlar. Apartman sakinleri çok geçmeden paniğe kapılırlar. Olup bitenlere bir anlam vermeye çalışırken, destek için isterse istemez birbirlerine sığınırlar.

Ardından yukarı katlardan bir çığlık gelir ve herkesin toplandığı avlu şeklindeki lobiye üçüncü kattan bir ceset atılır.
Ve saldırı yeniden başlar...

Nihayet karantina kaldırıldığında, olup bitenlerin tek tanığı kameramanın yaptığı kayıtlardır. Kaseti izleyip, karantinadakilerin ne şekilde bir dehşet yaşadığını seyretmek sizlere düşüyor .

Film izle ekibi iyi seyirler diler.

Quarantine-Karantina Türkçe Dublaj izle filminin yayınlanma tarihi 2007' ve birçok full film izle kitlesi tarafından beğeni ile izlenmiştir. Türkiye ve Dünya sinemaseverleri tarafından IMDB puanlama sisteminden 6.0 puan alarak kalitesini tescillemiş bir filmdir. Filmin kadrosundaki bazı ünlü oyuncular ise Jennifer Carpenter, Steve Harris, Jay Hernandez şeklinde sıralanabilir. Son olarak filmin yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen John Erick Dowdle'i görmekteyiz. Ek olarak filmin türü Korku, Türkçe Dublaj Filmler, -2008, Boxset Filmler, Filmler, Gerilim, Yabancı Filmler şeklinde belirlenmiştir.

Quarantine-Karantina Türkçe Dublaj izle - FİLMİNİ GERÇEK SİTEDEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.


Etiketleri: Karantina 720p izle , Karantina tek parça izle , Quarantine tek parça izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder