5 Ağustos 2013 Pazartesi

Robin Hood Tek Parça 720p izle - Film İzle


Robin Hood Tek Parça 720p izle - Film İzle




Filmin Adı: Robin Hood Tek Parça 720p izle

Türü: Aksiyon Filmleri , Dram Filmleri , Macera Filmleri , Yabancı Filmler

Özeti: Yine bir Ridley Scoot klasiği... Haçlı dönemine özellikle ilgi duyuyor bu yönetmen. Bundan önceki filmi Cennetin Krallığı, tarafsız sahneleriyle bayağı gündemi meşgul etmişti, bunda da öyle bir sahne var.
Avrupalının ön yargıdan sıyrılıp olaylara tarafsız bakabilmesi çok zor bir olgu, ama Ridley Scoot bunu başarıyor. Filmin başında Asıl Oğlanın krala söylediklerini bu zaviyeden ele alıyor, takdir ediyoruz.
Lakin film bu konuyu işlemiyor tabi. Fransız İngiliz mücadelesini etkileyici bir dille anlatıyor izleyicisine. Kralların halkına yabancılığı, halkın fukaralığı, mücadele için lazım olan beraberlik... Ama çok fazla sevinmemeli, bizi şaşırtıcı bir son bekliyor!.. Özetle, Robin Hood'a götüren yol taşlarına tek tek basıp ilerlersiniz.
Filmin ideolojik temelleri var, dikkatli izlenilmesi önemli. İsyan hareketini, hakkı, adaleti savunan "babanın" duvar ustası olması çok şaşırtıcı geldi bana. "Misyon"ununu bu açıdan da yerine getiriyor film...
Film izle ekibi iyi seyirler diler.



Robin Hood Tek Parça 720p izle - FİLMİNİ GERÇEK SİTEDEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.


Etiketleri: Robin Hood 2010 izle , Robin Hood full izle , Robin Hood hd izle , Robin Hood mail.ru izle , Robin Hood türkçe dublaj izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder