13 Ağustos 2013 Salı

Swades: Bizim İnsanımız Tek Parça izle - Film İzle


Swades: Bizim İnsanımız Tek Parça izle - Film İzle




Filmin Adı: Swades: Bizim İnsanımız Tek Parça izle

Türü: Dram Filmleri , Hint Filmleri , IMDB 7.0 Film , Shahrukh Khan Filmleri

Özeti: Shah Rukh Khan filmleri ne ve dolayısı ile Hint yapımı filmlere bir yenisini daha ekliyoruz. Yine başarılı bir oyunculuk ortaya koyan Shah Rukh Khan özelliklede duygu yüklü sahnelerde oldukça insanı etkilemeyi başarıyor. Hindistan'ın sıkıntılarına hoş bir dille temas ediyor. Çözümü ise, herkesin taşın altına elini atmasında gösteriyor. Filmin tamamında yurt haricinde çalışan, mühim görevleri adına getiren kendi bilim adamlarını vatanlarına davet etme var. Bu açıdan son derece akılcı bir hareket, düşünsenize bu hoş film baştan sona onlar için yapılmış. "Geri gelin!" dememişler, oturmuşlar neden gelmeleri gerektiğini iyi bir hikayeyle izah etmişler, aynısının bize de gerek olan olduğunu ifade etmeye gerek yok herhalde... Hemen Sonra tekrardan tatlı bir aşk hikayesi... Bunda çok maharetliler zaten.
Buna rağmen istenilse filmin müziklerinin daha etkileyici yapılabileceğini ifade etmeliyim. İlk defa bir Hint filminin müziklerinin biraz güçsüz kaçtığını düşünüyorum. Belki de " Şöyle ne şekilde olur?" mantığının sonucu olabilmektedir . Benim Düşünceme Göre Hint filmlerine ayrı bir dinamizm katıyor müzikleri. Sonuna kadar bu tarz da ısrar etmeliler.
Film izle ekibi iyi seyirler diler.

Swades: Bizim İnsanımız Tek Parça izle filminin yayınlanma tarihi 2004' ve birçok full film izle kitlesi tarafından beğeni ile izlenmiştir. Türkiye ve Dünya sinemaseverleri tarafından IMDB puanlama sisteminden 8.1 puan alarak kalitesini tescillemiş bir filmdir. Filmin kadrosundaki bazı ünlü oyuncular ise Shah Rukh Khan, Gayatri Joshi, Kishori Balal şeklinde sıralanabilir. Son olarak filmin yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen Ashutosh Gowariker'i görmekteyiz. Ek olarak filmin türü dram fimleri şeklinde belirlenmiştir.

Swades: Bizim İnsanımız Tek Parça izle - FİLMİNİ GERÇEK SİTEDEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.


Etiketleri: Swades: Bizim İnsanımız 720p izle , Swades: Bizim İnsanımız türkçe dublaj izle , Swades: We the People izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder