6 Ağustos 2013 Salı

Transformers 2: Yenilenlerin İntikamı Türkçe Dublaj izle - Film İzle


Transformers 2: Yenilenlerin İntikamı Türkçe Dublaj izle - Film İzle




Filmin Adı: Transformers 2: Yenilenlerin İntikamı Türkçe Dublaj izle

Türü: Aksiyon Filmleri , Bilim-Kurgu , Fantastik Film , Gerilim Filmleri , Macera Filmleri , Yabancı Filmler

Özeti: Autobotların dostu ve dünyayı kurtaran genç olan Sam bir kez daha kolları sıvayacak ve robotların yanında olacak. Bu filmde küpü kurtaran ve onu yok eden Optimus Prime ve onun bir numaralı düşmanı olan ve diğer Primelerin katili olarak bilinen Megatron geri dönecek ve bu kez çok sinirli olacaktır. Esi bir kehanete göre dünyanın merkezinde bulunan br makina ile dünyanın tüm enerjisi çekilecek bununla beraber dünyada Deceptionların egemen olduğu bir imparatorluk kurulacaktır. Fakat Sam buna asla izin vermeyecek.
Film sitesi ekibi iyi seyirler diler.
Transformers 2: Yenilenlerin İntikamı Türkçe Dublaj izle filminin yayınlanma tarihi 2009' ve birçok full film izle kitlesi tarafından beğeni ile izlenmiştir. Türkiye ve Dünya sinemaseverleri tarafından IMDB puanlama sisteminden 5.9 puan alarak kalitesini tescillemiş bir filmdir. Filmin kadrosundaki bazı ünlü oyuncular ise Megan Fox, Shia LaBeouf, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, John Turturro, şeklinde sıralanabilir. Son olarak filmin yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen Michael Bay'i görmekteyiz. Ek olarak filmin türü aksiyon, macera, bilim-kurgu ve gerilim filmleri şeklinde belirlenmiştir.

Transformers 2: Yenilenlerin İntikamı Türkçe Dublaj izle - FİLMİNİ GERÇEK SİTEDEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.


Etiketleri: Transformers 2 720p izle , Transformers: Revenge of the Fallen izle , Transformers: Yenilenlerin İntikamı izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder