6 Ağustos 2013 Salı

Transformers 3: Ay’ın Karanlık Yüzü Türkçe Dublaj izle - Film İzle


Transformers 3: Ay’ın Karanlık Yüzü Türkçe Dublaj izle - Film İzle




Filmin Adı: Transformers 3: Ay’ın Karanlık Yüzü Türkçe Dublaj izle

Türü: Aksiyon Filmleri , Bilim-Kurgu , Fantastik Film , Macera Filmleri , Yabancı Filmler

Özeti: Transformers serisinin 2013 yılına kadarki olan son filmi olarak karşımıza çıkan bu filmde dünyanın görüp görebileceği en büyük savaş baş gösterecek. 2014 yılında seriye eklenecek olan son filmi de merakla bekleyen izleyiciler bu filmin etkisinden halen kurtulmuş değiller. Filmde aya yolculuk eden Deceptionlşar ve Autobotlar büyük bir kapışma gerçekleştirecek. Bu arada Autobotların lideri olan Optimus Prime gerçek gücünü bu filmde daha da net gösteriyor. Muazzam bir güç ve Deceptionların hezimeti ile sonuçlanan bu filmde dördüncü filme de açık kapı bırakılmaktadır.
Film izle ekibi iyi seyirler diler.
Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü Türkçe Dublaj izle filminin yayınlanma tarihi 2011 ABD' ve birçok full film izle kitlesi tarafından beğeni ile izlenmiştir. Türkiye ve Dünya sinemaseverleri tarafından IMDB puanlama sisteminden 6.3 puan alarak kalitesini tescillemiş bir filmdir. Filmin kadrosundaki bazı ünlü oyuncular ise Shia LaBeouf, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, John Malkovich, Patrick Dempsey, şeklinde sıralanabilir. Son olarak filmin yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen Michael Bay,'i görmekteyiz. Ek olarak filmin türü aksiyon, macera, bilim-kurgu filmleri şeklinde belirlenmiştir.

Transformers 3: Ay’ın Karanlık Yüzü Türkçe Dublaj izle - FİLMİNİ GERÇEK SİTEDEN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.


Etiketleri: Transformers 3 tek parça izle , Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü izle , Transformers: Dark of the Moon izle

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder